Zakelijk & groepen

Bij Restaurant DUTCH! kunt u ontspannen genieten van de allerbeste vers bereide gerechten, gecreëerd door chefs die zich elke dag met passie inzetten om er voor te zorgen dat u op ongekende culinaire wijze in de watten wordt gelegd. Voor zakelijke diners, verjaardagen of bruiloftsdiners zijn wij de perfecte locatie. Wij stemmen het menu met liefde op uw wensen af en denken hierin graag met u mee. Door de hoge kwaliteit van onze service, gerechten en wijnen is een diner bij Restaurant DUTCH! een onvergetelijke ervaring.

Restaurant DUTCH! is gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee. De mogelijkheden bij Restaurant DUTCH! zijn breed, zo heeft u de mogelijkheid om in alle luxe en comfort binnen, maar ook buiten in de Hollandse buitenlucht te dineren. Heerlijk als u de zon onder ziet gaan tijdens of na uw culinaire diner. U kunt hier niet alleen individueel, maar ook samen met uw partner of in klein gemoedelijk gezelschap komen dineren. Wilt u met een grotere groep dineren, dan kunt u met een privé groep bij ons komen. U kunt er dan voor kiezen om in het restaurant te dineren tot wel 60 personen, maar u kunt ook kiezen voor een diner in onze zaal, De Hermitage salon, waar u met 50 personen terecht kan.

Een diner bij Restaurant DUTCH! is een ware beleving, waarbij u bediend wordt door het professionele en gemotiveerde gastheren en gastvrouwen van Restaurant DUTCH!. Samen met uw gasten geniet u van de allerbeste gerechten, allen bereidt op unieke wijze met een ‘Touch of DUTCH!’. Start uw avond met een smaakvol aperitief, zo heeft u een ruime keuze uit onder andere een heerlijk glas Champagne of een wijn uit onze wijnklimaatkast. Vervolgens geniet u van uiteenlopende culinaire hoogtepunten. In combinatie met de beste bijpassende wijnen die direct uit de onze wijnklimaatkast komen beleeft u samen een avond die u en uw gasten niet snel vergeten.

Als u naar een restaurant zoekt om te dineren samen met uw besloten groep, dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Restaurant DUTCH! bent u bij het juiste adres. Bent u van plan met een groep van 10 of meer personen te komen dineren, neem dan contact op te nemen met een van onze Event Sales Managers via +31 (0) 367 6815.

Neem contact op
hermitage-content

Private dining

Private dining is een feest bij Restaurant DUTCH!, want bij Restaurant DUTCH! staat culinair genieten van de verfijnde gerechten centraal. In de ontspannen sfeer die gecreëerd wordt door het interieur, de gastheren en gastvrouwen en locatie aan de boulevard kunt u met uw besloten groep op hoog niveau dineren. U kunt met uw gezelschap terecht in het hoofdgedeelte van het restaurant of voor een intiemere sfeer kunt u terecht in onze naastgelegen zaal, De Hermitage. 

Samen met onze chef kunt u de meest verfijnde menu’s samenstellen om met uw groep in een besloten sfeer, te genieten. Ons team doet er alles aan de beste service met een grote glimlach te bieden. Heeft u vragen over onze wijnen of gerechten, dan staan het team van de bediening en keukenbrigade voor u klaar. Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat we de planeet zo min mogelijk belasten. Wij zetten ons actief in om voedselverspilling tegen te gaan door in overleg met onze lokale leveranciers slim in te kopen. In combinatie met oer-Hollandse gastvrijheid kunt u ongekend genieten van de beste service, culinaire gerechten en een onvergetelijke beleving.

Vraag offerte aan
groepen-private-dining

De Hermitage

De Hermitage salon is onze prachtige zaal waar u ongestoord kunt genieten van de culinaire meesterwerken die uit onze keuken komen. In combinatie met de ontspannen, chique sfeer, is een diner in De Hermitage een genot voor alle zintuigen. In De Hermitage vindt u prachtige oude boekenkasten, klassieke meubels en een open haard. U kunt hier van een sfeervolle, culinaire avond genieten met groepen van 10 tot en met 50 personen.


Vraag offerte aan
l-hermitage