Team

Bij Restaurant DUTCH! aan de boulevard van Noordwijk aan zee staan Friso en zijn team vijf dagen per week klaar om iedereen te verwelkomen. Terwijl het restaurant klaar gezet wordt voor de avond zijn Chef-Kok Gijs Verbeek en de keukenbrigade bezig met alle voorbereidingen voor de avond. Gijs Verbeek doorliep met succes alle koksopleidingen en sloot deze af met Sterklas, de hoogst haalbare culinaire opleiding binnen Nederland. Daarna is Gijs langer als 5 jaar werkzaam geweest in meerdere Michelinrestaurants.

De keukenbrigade maakt verbluffende gerechten met de beste en mooiste lokale producten die te verkrijgen zijn. Het vlees komt rechtstreeks uit Noordwijk bij Krijn van der Bent, de vis uit de Noordzee, garnalen uit Stellendam, paling van familiebedrijf Eveleens en kaas van de Noordwijkse specialist Peter den Elzen.

Restaurant DUTCH! is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen met veel ervaring in de Nederlandse keuken. Benieuwd naar onze vacatures? Restaurant DUTCH! is onderdeel van de Hotels van Oranje in Noordwijk. Bekijk de openstaande vacatures, niet alleen Restaurant DUTCH! , maar ook van de overige vacatures die open staan bij Hotels van Oranje.

Werken bij DUTCH!
gijs-friso