Over ons

Wat is Restaurant DUTCH!?

Bij Restaurant DUTCH! geniet u van verrukkelijke culinaire gerechten in combinatie met een typisch Hollandse ambiance, dit allemaal terwijl u de zon langzaam ziet verdwijnen in de fraaie golven van de Noordzee. Al uw zintuigen tintelen van de combinatie van smaken, geuren, kleuren en structuren tijdens dit unieke, culinaire hoogtepunt!

Restaurant DUTCH! is prachtig gelegen in Noordwijk aan Zee, pal aan de boulevard van Noordwijk! Het strand van Noordwijk is overigens uitgeroepen door National Geographic tot een van de mooiste stranden ter wereld. Bij Restaurant DUTCH! wordt u vergezeld door echte Hollandse gastvrijheid in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Dit zorgt ervoor dat Restaurant DUTCH! ook nog eens bijzonder goed geschikt is voor grotere gezelschappen. De menukaart bevat een goede mix van vis-, vlees- en vegetarische gerechten, zo zit er voor iedereen wel iets tussen om te genieten.

Restaurant DUTCH! beschikt over een sfeervolle salon genaamd De Hermitage.

Hier kunt u ongestoord genieten van het allerbeste dat Restaurant DUTCH! te bieden heeft. Deze salon is perfect voor een zakelijk diner, een verjaardag diner of bruiloftsdiner voor groepen tot 50 personen. Het team van Restaurant DUTCH! denkt ook graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld samen met de chef een speciaal menu samenstellen voor uw groepsdiner.

Alle gerechten van Restaurant DUTCH! worden bereid op een duurzame manier door het gebruik van dagverse streekproducten. Zo zorgen we er voor dat u culinair in de watten wordt gelegd en de wereld een stukje beter wordt!

Heeft u altijd al een keer willen meekijken terwijl uw gerecht wordt bereid? Bij Restaurant DUTCH! is dit mogelijk! Een deel van de gerechten wordt direct bij u aan tafel bereid. Door de open keuken van Restaurant DUTCH! kunt met eigen ogen zien hoe de chef de gerechten bereidt en uw borden met gevoel opmaakt. U kunt hier extra van genieten vanaf onze hoge Chef’s tables, waar u de keuken in kunt kijken.

Wanneer u allergieën en of dieetwensen heeft, kunt u dit melden bij het team van Restaurant DUTCH!, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij staan direct voor u klaar om u een onvergetelijke ervaring te kunnen bezorgen.


hvo_r_191128_171604