Menu

Bij Restaurant DUTCH! kunt u culinair genieten van verfijnde gerechten met beste bijpassende wijnen. Of dit nu is na een heerlijke strandwandeling of om eens écht lekker te eten, bij Restaurant DUTCH! geniet u van de allerbeste gerechten. Onze gepassioneerde keukenbrigade en vriendelijke bediening, ons unieke menu en de gezellige sfeer zijn de ideale ingrediënten voor een culinaire beleving die u niet snel vergeet.


'Vernieuwend, fris en toch vertrouwd!'

Restaurant DUTCH! laat zich het beste omschrijven als ‘vernieuwend, fris en toch vertrouwd!’ Ervaar de beste ingrediënten van Hollandse bodem en proef de echte culinaire juwelen uit onze uitgebreide wijncollectie voor een volledige culinaire belevenis! In onze eigen wijnklimaatkast zijn buitengewoon bijzondere wijnen te vinden. Het deskundige team van Restaurant DUTCH! vertelt u graag over de verschillende karakters van de wijnen en raden u dan ook graag wijnen aan op basis van uw smaakvoorkeur en het gekozen gerecht van de menukaart.

Natuurlijk kunt u ook genieten van ons welbekende Chef’s menu. Elk seizoen kent namelijk zijn specifieke smaken en omdat wij zo veel mogelijk gebruik maken van Hollandse producten volgen wij de seizoenen. Hierdoor is een deel van de kaart seizoen afhankelijk en kunt u genieten van échte herfstspecialiteiten in de herfst of heerlijke zomerse gerechten in de zomer. In Restaurant DUTCH! wordt zo veel mogelijk met duurzame en dagverse lokale producten gewerkt.

De dagverse streekproducten van onze lokale leveranciers worden door onze gepassioneerde koks op ongekende culinaire wijze bereid. Zo is het malse smaakvolle vlees van 'Krijns Keuze' afkomstig van de vrije Noordwijkse weiderund. Hiervan kiest de Noordwijkse keurslager Krijn van der Bent de beste stukken vlees en levert deze aan ons. Het malse van de ossenhaas of het stevigere, smaakvolle entrecote wordt gecombineerd met onze rijkelijke Stroganoff. ‘Krijns Keuze’ is een van de unieke culinaire paradepaardjes die uitgebreid wordt geflambeerd aan uw tafel! Dit betekent niet alleen een feestje voor de mond, maar natuurlijk ook een feestje voor het oog. Wanneer u dit culinaire gerecht combineert met één van de verfijnde wijnen uit onze wijnklimaatkast zullen uw smaakpapillen tintelen!

Als afsluiter van uw diner kunt u genieten van de beste lokaal verkregen kazen die in de Royale Kaaswagen van Peter den Elzen zitten. Deze Noordwijkse kaasspecialist levert hiervoor de meest smaakvolle kazen voor een fantastisch dessert!

Allergieën en of dieetwensen? Geef dit bij ons aan en wij houden hier rekening mee.