Locatie & contact

Schitterend gelegen aan de prachtige boulevard van Noordwijk vindt u het culinaire pareltje Restaurant DUTCH! Culinair genieten terwijl u uw ogen de kost kan geven met het prachtige uitzicht over het strand van Noordwijk aan Zee. Terwijl u op het terras geniet van een heerlijk dessert, ziet u de zon langzaam wegzakken in de zee, dit zorgt voor een geweldige ervaring waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden.

Maak voor of na uw diner ook een wandeling over het uitgestrekte strand van Noordwijk. Dit 13 kilometer lange strand is zelfs uitgeroepen tot één van de mooiste stranden van de wereld door National Geographic. De historische Koningin Wilhelmina Boulevard is ook zeer de moeite waard met een prachtig standbeeld van Koningin Wilhelmina op de plek waar zij op 4 april 1940 de Nederlandse troepen inspecteerde en toesprak. Ook vindt u hier de Walk of Space waar verschillende Europese astronauten, waaronder de Nederlandse astronaut André Kuipers, hun eigen tegel met voetafdruk of handafdruk hebben gekregen.

U kunt uw auto gratis kwijt op het parkeerterrein van Hotel van Oranje. Na een heerlijk diner, met de beste bijpassende wijnen kunt u natuurlijk ook in het naastgelegen Hotel van Oranje of Beach Hotel blijven overnachten. U kunt uw auto gewoon op de parkeerplaats laten staan en ligt binnen 5 minuten lopen heerlijk in uw bed.

U kunt uw diner online reserveren, maar u kunt dit natuurlijk ook telefonisch doen. Voor groepsreserveringen en privé-diners vragen wij u ruim van tevoren contact hierover op te nemen, zodat wij uw diner volledig naar uw wensen kunnen inrichten.

Contact

Restaurant DUTCH!

Koningin Wilhelmina Boulevard 31

2202 GV

Noordwijk aan Zee

+31 (0)71-367 68 54

info@dutchnoordwijk.nl


Contact