Live cooking

Naast de tongstrelende ervaring van de culinaire gerechten en de verschillende wijnen uit onze wijnklimaatkast is er nog een zeer speciale ervaring mogelijk bij Restaurant DUTCH!. Heeft u altijd al gedroomd van meekijken tijdens het diner hoe uw gerecht passievol wordt bereid? Dit ervaart u nergens anders dan bij Restaurant DUTCH! Een deel van onze gerechten wordt namelijk bij u aan tafel bereid. De door u gekozen culinaire gerechten worden vakkundig geflambeerd door onze gedreven gastheren en gastvrouwen. Het maakt niet uit hoeveel keer dit op de avond wordt uitgevoerd, bij Restaurant DUTCH! is dit iedere keer weer een feestje! Laat u betoveren door de hoge vlammen en heerlijke geuren die vrijkomen.

Ook kunt u met eigen ogen aanschouwen hoe onze chef zich met passie voor u inzet in de grote indrukwekkende open keuken van Restaurant DUTCH!. U heeft hier een spectaculair uitzicht op vanaf onze hoge Chef’s tables.

Geniet van overheerlijke gerechten die op de menukaart te vinden zijn zoals de Gamba flambeé. Heerlijk op smaak gebrachte gamba’s die u vers bereid ziet worden waar u bij bent! Wanneer u kiest voor een malse Ossenhaas voor 2 personen dan wordt deze niet alleen geserveerd als Chateaubriand met een stroganoff, béarnaise of truffelsaus. Nee hij wordt ook nog eens aan u en uw gasten in zijn geheel gepresenteerd en wordt vervolgens getrancheerd door een gastheer of gastvrouw van Restaurant DUTCH! Voor de echte visliefhebbers is er genoeg te kiezen bij Restaurant DUTCH!. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor de Zeetong á la Meuniére dan wordt ook dit gerecht aan u en uw gasten gepresenteerd en gefiltreerd. Zoals de visser het zelf zou verwoorden: een zeetong moet drie maal zwemmen, namelijk in de zee, in de boter en in de maag.

Naast deze heerlijke hoofdmaaltijden heeft u ook de mogelijkheid om af te sluiten met één van onze speciale desserts zoals het ook geflambeerd fruit aan tafel als en natuurlijk de kaaswagen waarbij u zelf mag kiezen uit heerlijke kazen van Peter den Elzen.

Maak een reservering
live-cooking-content-friso